Press "Enter" to skip to content

Dit zijn de leukste soorten muziekbehang

Helemaal gek van muziek? Daar geniet je natuurlijk vooral met je oren van – maar met posters kan je je ogen laten meedoen! Als jij fan bent van muziek, dan haal je voor een zacht prijsje een levensgroot fotobehang met een muzikaal thema in huis. In de decorwebshop https://www.wallpassion.eu/ vind je nu dit prachtige muziekbehang.

Jazz Trio Playing Music

Drie gestileerde figuren met een basgitaar, een drumstel en een saxofoon: dit behang verbeeldt de warmte, opzwepende klanken van klassieke jazz. Het behang is geschilderd in een aquarel-achtige stijl en bevat alle kleuren van de regenboog. Veel kleurrijker wordt de kamer waar je van muziek geniet onmogelijk.

Break Through

Fan van luide techno en dancefestivals? Herinner jezelf eraan dat je snel weer moet gaan partyen met dit fotobehang. Het stelt een gigantische speaker voor die letterlijk door de muur heen knalt. Plak hem tegen de muur, zet de bass op standje tien en ga los!

Player Blasts

Ook eentje die de stevige beats van je favo muziek lijkt uit te beelden. Dit paars met gele behang met een ouderwetse jukebox ziet er gelikt uit en is duidelijk gebaseerd op street art. Een aanrader voor liefhebbers van urban en hiphop! En ook dit fotobehang kan je op https://www.wallpassion.eu/ direct bestellen.

Classical Music

Voor de fans van klassiek is er dit sfeervolle fotobehang. Een kleine piano met een grote basgitaar tegen een zachte achtergrond: een ideale backdrop voor een kamer waarin van tijdloze symfonieën wordt genoten. En ook dit grote behang haal je voor een uitstekende prijs in huis.

Seamless Pattern

Wil je helemaal geen keuze maken en vind je eigenlijk elke muzieksoort wel iets hebben? Dit fotobehang is een verzameling van instrumenten, geluidsgolven en geluidsdragers. Die zijn gestileerd en in een krachtig zwart-witcontrast afgebeeld: zeker een sfeerversterker voor jouw oefenruimte.

tribes