Press "Enter" to skip to content

Een gezonder uitgaansleven

Wie denkt aan een artiest op tour denkt al gauw aan sex, drugs en rock&roll. Elke avond in een andere stad optreden, gillende groupies vooraan en backstage verdovende middelen gebruiken. Maar klopt dit beeld nog wel? Hoe ziet het uitgaansleven er tegenwoordig uit?

Touren is topsport

Is het je weleens opgevallen dat sommige artiesten maandenlang, of zelfs jarenlang onderweg zijn om al hun fans een fantastische avond te bezorgen? Touren is ontzettend zwaar, niet alleen voor de artiest, maar ook voor alle mensen eromheen zoals de backingvocals, technici en rest van de crew Je zou het daadwerkelijk kunnen vergelijken met topsport omdat optreden ontzettend veel van een lichaam vraagt. De meeste artiesten zijn voor elk optreden in meer of mindere mate nerveus, wat al vrij veel energie kost. Om vervolgens 1,5 à 2 uur lang non stop muziek te maken, te dansen en het publiek te vermaken. Hoe houden zij dit vol?

Maak gezondere keuzes, gebruik sterke pouches

Veel artiesten roken om hun stress te verminderen. Dit is echter niet gezond. Door Sterke Pouches te gebruiken maken zij een veel gezondere keuze voor hun lichaam en zullen ze veel minder snel ziek worden. Sterke pouches zijn de gezondere keuze op het gebied van tabak, omdat ze minder nicotine bevatten dan een gemiddelde sigaret. Bovendien kun je kiezen uit enorm veel smaken zoals mint, appel, watermeloen, cola en nog veel meer. Zo krijg je geen vieze adem na het ‘roken’! Sterke pouches in combinatie met gezond eten en genoeg rust is dus een goede combinatie voor een artiest. Rock on!

Carrièrepaden voor muzikanten

tribes